Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΜΟΥΧΛΑΜΑΣ



ΥΛΙΚΑ
3 κουταλιές σούπας αλεύρι
5 κουταλιές σούπας μυτζήθρα
Νερό όσο σηκώνει ( περίπου μισή κούπα)
Βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μυτζί σε ένα πιάτο και ύστερα το ρίχνεις στο τηγάνι. Προσθέτεις το νερό. Άμα στο βράσιμο σηκώνει νερό προσθέτουμε λίγο ακόμα. Βράσιμο για 15-20 λεπτά. Στο τέλος το αφήνουμε να σιγοβράσει για να δημιουργηθεί η τσούχνα ( κόρα).

3 σχόλια: