1 κούπα
φασόλια μαύρα
1 κούπα
τριμμένο καλαμπόκι
Μισή
κατσαρόλα νερό
1 μεγάλο
κρεμμύδι
Αλάτι,
πιπέρι, ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα φασόλια
και το καλαμπόκι τα πλένουμε δύο φορές. Το βράζουμε για 2/5 ώρες μέχρι να
χυλώσει. Στο βράσιμο ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και συμπληρώνουμε με νερό
αν χρειαστεί. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε αρκετό λάδι μέχρι να
κοκκινίσει. Έπειτα το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα το αφήνουμε για λίγο και μετά κατεβάζουμε από το μάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου