1 κολοκύθα
πορτοκαλί (καστανίτσα)
1 κούπα
ζάχαρη
Γάλα όσο
σηκώνει (1- 1/5 κιλό περίπου)
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε την
κολοκύθα και την κόβουμε σε φέτες. Έπειτα καθαρίζεις την ψίχα την βγάζεις και
την κόβεις κομματάκια. Τα βράζουμε με 1 ποτήρι νερό σε σιγανή φωτιά για μισή
ώρα περίπου. Αφού έχει βράσει η κολοκύθα ρίχνουμε λίγο αλάτι, τη ζάχαρη και τη
λιώνουμε με λίγο γάλα. Μετά ανακατεύοντας ρίχνουμε και το υπόλοιπο γάλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου