Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΓΛΥΚΟΜΑΛΕΖΟ

                                                    

 ΥΛΙΚΑ
1 κολοκύθα πορτοκαλί (καστανίτσα)
1 κούπα ζάχαρη
Γάλα όσο σηκώνει (1- 1/5 κιλό περίπου)
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε φέτες. Έπειτα καθαρίζεις την ψίχα την βγάζεις και την κόβεις κομματάκια. Τα βράζουμε με 1 ποτήρι νερό σε σιγανή φωτιά για μισή ώρα περίπου. Αφού έχει βράσει η κολοκύθα ρίχνουμε λίγο αλάτι, τη ζάχαρη και τη λιώνουμε με λίγο γάλα. Μετά ανακατεύοντας ρίχνουμε και το υπόλοιπο γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου